Σκοτάδι

Ministria e Rendit Publik analizon punen 1-vjecare (23 Janar 2002) 

Εγγραφή
προβολές 445
100% 1 0

Lajme Arkiva 2002

Ministria e Rendit Publik ka analizuar sot në prani të kryeministrit Meta punën e saj 1-vjeçare. Statistikat flasin për një vit të suksesshëm. Sipas Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë, Bilbil Mema rezultatet tregojnë për një ulje të kriminalitetit dhe është rritur goditja e shumë krimeve dhe trafiqeve, sidomos trafiku i drogës, prostitucioni dhe ai klandestin.

Nga ana e tij ministri Gjoni ka vlerësuar punën e policisë, duke vënë theksin sidomos në rritjen e dukshme profesionale të njerëzve me uniformë blu.

“Gjykoj që ka ardhur koha që ne të mendojmë tashmë për një cilësi jetese më të mirë duke luftuar çdo shfaqe të këtyre sjelljeve të padenja në shoqëri. Kemi tashmë dëshmi të qarta se në rast se këto fenomene nuk luftohen në embrion, ato mund të ndikojnë direkt në krime më të rënda duke sjellë kështu edhe rritjen e nivelit të kriminalitetit”, tha ministri Gjoni.

Ndërkohë kryeministri Meta është shprehur se policia është një ndër sektorët që për vitin që sapo lamë pas, ka bërë një punë tepër efikase sidomos në luftën ndaj krimit të organizuar.

“Rrallë herë publiku ngre shqetësime, mediat reflektojnë probleme, por njëkohësisht edhe politika në përpjekjet e saj ndonjëherë për të qenë spekulative dhe jo produktive, hedh baltë mbi punën që është bërë. Prandaj është e domosdoshme që ajo t’i shpjegohet më me durim dhe në mënyrë të vazhdueshme opinionit publik”, tha kryeministri Meta.

Në këtë analizë janë përcaktuar edhe prioritetet e punës për këtë vit, ku do të synohet eliminimi i disa pikave më problematike kriminale në vend./tvklan.al

SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRaward for more videos!

Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/
Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/
Follow Tvklan on Facebook: tvklan/
Follow Tvklan on Instagram: rtvklan
Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/

Δημοσιεύτηκε στις

 

20 Ιούλ 2021

Κοινοποίηση:

Κοινοποίηση:

Κατεβάστε:

Φόρτωση.....

Προσθήκη σε...:

τη λίστα αναπαραγωγής μου
Παρακολούθηση αργότερα
Σχόλια 0   
Επόμενο
Rubber Band Trampoline #Shorts
0:41
προβολές 19M
Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ
16:39